Private Sea 5


“Life is better on an island” – Ghidul lenesului

Insulele Saronice
5 - 12 Iunie 2021


Îți propunem o aventură de neuitat în frumoasele insule ale Greciei. Itinerariul exact va fi stabilit ulterior și poate fi ajustat în funcție de condițiile meteorologice.

În aceasta aventură Private Sea copii sunt bineveniți!

Image

Poros

Poros este o mică pereche de insule grecești din partea de sud a golfului Saronic, la aproximativ 58 km sud de portul Athene din Pireu și separată de Peloponez printr-un canal maritim de 200 m lățime, cu orașul Galatas pe continent, peste strâmtoare

Hydra

Hydra, sau Ydra sau Idra, este una dintre Insulele Saronice din Grecia, situată în Marea Egee între Marea Myrtoan și Golful Argolic. Este separat de Peloponez printr-o fâșie îngustă de apă. În antichitate, insula era cunoscută sub numele de Hydrea, o referință la izvoarele naturale de pe insulă.

Image
Image

Aegina

Eghina, Egina sau Aegina este o insulă din Grecia din Marea Egee, mai exact se află în Golful Saronic. Numele insulei provine de la mama legendară a lui Aecus, Aegina. Ea a născut și a domnit pe această insulă. Economia insulei se bazează pe turism, pescuit și agricultură

Ambarcațiuni


Pentru ambarcațiunile tip monococă, prețul pornește de la:

625 €/persoana

sau 5000 €/ambarcațiune

Pentru ambarcațiunile tip catamaran, prețul pornește de la:

750 €/persoana

sau 6000 €/ambarcațiune


Ambarcațiunile folosite în aventurile Private Sea sunt, de obicei, ambarcațiuni noi (cu o vechime de până la 2 ani). Catamaranele vor fi minim Bali 4.1 iar monococile minim Oceanis 46. Urmăriți-ne pe Facebook sau contactați-ne pentru a afla flota disponibilă pentru urmatoarea aventură.


Pentru mai multe detalii despre ce este inclus în preț, vizitați pagina Despre Sailing