Private Sea 6


“Life is better on an island” – Ghidul lenesului

Insulele Ionice
31 Iulie - 6 August 2021


Îți propunem o aventură de neuitat în frumoasele insule ale Greciei. Itinerariul exact va fi stabilit ulterior și poate fi ajustat în funcție de condițiile meteorologice.
Image

Insula Zakynthos

Situata in extremitatea sudica a Insulelor Ionice, favorita expatriatilor, si gazda uneia dintre cele mai faimoase plaje din lume, Zakynthos atrage anual milioane de turisti datorita plajelor sale si vegetatiei luxuriante, ce acopera mare parte din insula. Cei ajunsi in Zakynthos vor pasi inevitabil pe nisipul cu pietris fin al plajei Navagio, una dintre cele mai admirate plaje ale lumii. Aceasta este situata in nordul insulei. Mai multe porturi ale insulei pun la dispozitie ambarcatiuni pentru a putea ajunge aici. Plaja se remarca datorita nisipului foarte fin si apei cristaline ce isi hipnotizeaza privitorii cu culoarea ei.

Insula Ithaca

Insula lui Odiseu isi impresioneaza vizitatorii cu plantatii intinse de maslini si o varietate de arbori, fiind destinatia ideala pentru cei care iubesc drumetiile. Nelipsite sunt insa si plajele sale, precum si satele pescaresti pitoresti. Desi este situata foarte aproape de Kefalonia, aceasta insula nu a fost inca atinsa de turismul de masa, ceea ce inseamna ca va puteti astepta la frumusetea autentica a unei insule grecesti traditionale.

Image
Image

Insula Kefalonia

Cea mai mare dintre Insulele Ionice si un loc unde veti descoperi orase si statiuni in adevaratul sens al cuvantului, Kefalonia atrage multi turisti italieni si britanici, dar si vizitatori pasionati de geologie, datorita pesterilor sale fascinante si lacurilor subterane misterioase. Insula nu duce lipsa nici de plaje impresionante si sate traditionale, monumente fascinante, castele si manastiri. Plaja Myrtos este cea mai faimoasa plaja de pe insula si una dintre cele mai fotografiate plaje din lume.
Informații preluate de pe: grecia.de-weekend.ro/

Ambarcațiuni


Pentru ambarcațiunile tip monococă, prețul pornește de la:

625 €/persoana

sau 5000 €/ambarcațiune

Pentru ambarcațiunile tip catamaran, prețul pornește de la:

800 €/persoana

sau 6400 €/ambarcațiune


Ambarcațiunile folosite în aventurile Private Sea sunt, de obicei, ambarcațiuni noi (cu o vechime de până la 2 ani). Catamaranele vor fi minim Bali 4.1 iar monococile minim Oceanis 46. Urmăriți-ne pe Facebook sau contactați-ne pentru a afla flota disponibilă pentru urmatoarea aventură.


Pentru mai multe detalii despre ce este inclus în preț, vizitați pagina Despre Sailing