Ingredientele
Unei vacante de neuitat


Ce trebuie sa stii despre
Yahturile cu veleTariful include:

 • Skipper

  aprox 100 Euro / persoana

 • Cazare

  Cazare 7 nopti la bord in cabina dubla, asternuturi;

 • Utilitati

  Grupuri sanitare, bucatarie, frigider, apa calda, etc.;

 • Activitati

  Activitatile descrise in program;

 • Siguranta

  Ghid si asistenta de urgenta pe mare.

Tariful nu include:

 • Cheiaj

  Taxele de cheiaj pot varia intre 30 si 60 Eur / persoana.

 • Combustibil

  Combustibilul consumat in timpul sejurului. Poate varia intre 100 si 300 Eur / ambarcatiune.

 • Garantie

  Asigurare, garantii, taxa de curatenie, rezervare loc acostare in marine, alte posibile taxe cerute de owner-ul ambarcatiunii;

 • Transport

  Transportul Romania – Grecia nu este inclus

Ambarcatiunile sunt dotate cu minim 2 grupuri sanitare, cel putin 4 cabine duble, radio-CD cu Bluetooth, dus exterior la iesirea din apa, apa calda, aragaz si cuptor, frigider, apa dulce peste 500 l, instalatie electrica 12 V permanent, 220 V la cheu, vesela etc.
.

O nava de agreement ce se poate deplasa fie cu motorul fie cu ajutorul velelor. Pentru o mai buna intelegere poate fi comparata cu o vila plutitoare pe care se distreaza si se relaxeaza cel putin 8 persoane.
In functie de forma pot fi: monococa (cu un singur corp in care gasesti o sufragerie, bucatarie, dormitoare si grupurile sanitare) sau catamaran, cu setul diferit (spatii comune generoase, zona largi pentru plaja).
Ambarcatiunile sunt autorizate pentru transportul a maxim 12 persoane (11 pasageri + skipper), sunt dotate cu grupuri sanitare, radio-CD cu Bluetooth, dusuri interioare si dus exterior la iesirea din apa, apa calda, aragaz si cuptor, frigider, tancuri cu apa potabila, instalatie electrica 12 V permanent, 220 V la cheu, vesela, etc. Unele pot avea generator si aer conditionat.

Skipperul este conducatorul ambarcatiunii si raspunde de siguranta si navigatie. El va fi un partener si un prieten pe toata durata voiajului, autoritatea lui intrand in vigoare doar in caz de urgenta.

Toata lumea poate participa activ la navigatie, poate invata si afla lucruri noi despre mare si ambarcatiuni.

Toate ambarcatiunile au clasa oceanica (pot naviga in orice ocean), dar in cazul nostru ne vom concentra pe exeriente ditferite (party si baie in golfuri pustii, explorare de zone inaccesibile de la mal, etc.). Traseul propus se poate modifica in functie de conditiile meteo dar si de alte surprize pe care le pregatim pentru tine.

Ce trebuie sa ai obligatoriu in bagaj in vacanta pe yacht: Geaca ploaie subtire cu gluga, pantofi cu talpa cu profil jos, polar/ bluza cu maneci lungi si hanorac cu gluga, sapca (cu cozoroc pentru soare si ploaie), ochelari de soare (UV si polarizati), medicamente (Stugeron – impotriva raului de mare, antiinflamator, antialgic, antihistaminic), servetele umede, crema soare, gel de dus.

Optional: Suprapantalon impermeabil, manusi (de sala sau de bicicleta sunt ok pentru a te delecta cu manevrele barcii)

Tarife: Tarifele variaza in functie de aventura selectata, perioada anului si tipul de ambarcatiune.