Insulele Ciclade 13-20 iulie
Exploreaza albastrul Greciei


“Life is better on an island” – Ghidul lenesului

Insulele Ciclade


Iti propunem o aventura de neuitat in frumoasele insule ale Greciei. Itinerariul va fi stabilit ulterior si poate fi ajustat in functie de conditiile meteorologice.
Image

Insula Hydra

Insula Hydra, un amfiteatru natural de unde se poate admira Golfului Argosaronic, este una dintre cele mai romantice destinatii turistice din Grecia. Case traditionale din piatra, strazi inguste pavate cu piatra cubica, piete retrase, la care se adauga cei 500 de magari ca mijloc de transport public de transport, sunt suficiente argumente pentru o zi de neuitat.

Kithnos

Plaja cea mai impresionanta este Kolona, o fasie lunga a nisip care ajunge in mare si de fapt creeaza doua plaje. Loc de ancorare, raft si party atrage yacht-uri si ofera conditii ideale indiferent de vreme.

Image
Image

Milos

Milos, poate cea mai spectaculoasa insula din Cyclades, plina de surprize si sarm special. Este in cea mai mare parte celebra datorita statuii lui Venus din Milo (Afrodita). Peisajul sau vulcanic, plajele diferite geologic, coloratele sate de pescari, stancile si grotele de la Kleftiko (Meteora Sea) pot fi apreciate corespunzator doar de pe mare.

Serifos

Golfurile cu plaje cu nisip fin, apele cristaline turcoaz, tavernele traditionale sunt doar cateva din experientele ce le ofera Insula Serifos Constructiile respecta cu atentie arhitectura cicladica celebra cu case albe, strazi asfaltate si mori de vant. Capitala Chora in special este printre cele mai surprinzatoare sate din Ciclade, situata pe pantele unui deal, ofera o vedere fabuloasa la Marea Egee.

Image
Image

Sifnos

Insula Sifnos a fost considerata insula lui Apollo. Astazi este una din cele mai pitoresti insulele grecesti din Ciclade. Satele din Sifnos, sunt ca adunate, cu case mici albe cu albastru, cubice, alei inguste din piatra, capele albe, flori superbe si ferestre colorate. Kastro, vechea capitala a insulei, ce a primit numele de la zidurile castelului ce l-a protejat in Evul Mediu.

Ambarcatiuni disponibile


Aventura din Ciclade 2019 este dominata de veliere. Toate ambarcatiunile sunt noi, produse in 2018 sau 2019 deci gradul de confort este sporit. Se pot inchiria camere in ambarcatiuni in functie de disponibilitate sau intreaga ambarcatiune. In functie de cerere, pot aparea ambarcatiuni noi.

Bali 4.1 – 2018850 eur/persoana*

Ambarcatiuni: 2
8 cabine disponibile

Cost cabina: 1700 eur
Cost ambarcatiune: 6800 eur

*Extra:

 • Garantie: 3000 eur (returnabila)
 • Cleaning: 210 eur
 • Combustibil
 • Cheiaj
Rezerva loc

Sun Odyssey 440 – 2018750 eur/persoana*

Ambarcatiuni: 3
12 cabine disponibile

Cost cabina: 1500 eur
Cost ambarcatiune: 6000 eur

*Extra:

 • Garantie: 2500 eur (returnabila)
 • Cleaning: 140 eur
 • Combustibil
 • Cheiaj
Rezerva loc

Oceanis 46.1 – 2019750 eur/persoana*

Ambarcatiuni: 3
12 cabine disponibile

Cost cabina: 1500 eur
Cost ambarcatiune: 6000 eur

*Extra:

 • Garantie: 2800 eur (returnabila)
 • Cleaning: 175 eur
 • Combustibil
 • Cheiaj
Rezerva loc

  Completarea acestui formular nu se considera a fi o rezervare valida. Veti fi contactat de catre reprezentatii nostri pentru confirmare. Este posibil ca numarul de locuri disponibile de pe ambarcatiuni sa fie diferit fata de cel afisat.