Insulele Ciclade 13-20 iulie 2019
Exploreaza albastrul Greciei


“Life is better on an island” – Ghidul lenesului

Insulele Ciclade


Iti propunem o aventura de neuitat in frumoasele insule ale Greciei. Itinerariul va fi stabilit ulterior si poate fi ajustat in functie de conditiile meteorologice.
Image

Insula Hydra

Insula Hydra, un amfiteatru natural de unde se poate admira Golfului Argosaronic, este una dintre cele mai romantice destinatii turistice din Grecia. Case traditionale din piatra, strazi inguste pavate cu piatra cubica, piete retrase, la care se adauga cei 500 de magari ca mijloc de transport public de transport, sunt suficiente argumente pentru o zi de neuitat.

Kithnos

Plaja cea mai impresionanta este Kolona, o fasie lunga a nisip care ajunge in mare si de fapt creeaza doua plaje. Loc de ancorare, raft si party atrage yacht-uri si ofera conditii ideale indiferent de vreme.

Image
Image

Milos

Milos, poate cea mai spectaculoasa insula din Cyclades, plina de surprize si sarm special. Este in cea mai mare parte celebra datorita statuii lui Venus din Milo (Afrodita). Peisajul sau vulcanic, plajele diferite geologic, coloratele sate de pescari, stancile si grotele de la Kleftiko (Meteora Sea) pot fi apreciate corespunzator doar de pe mare.

Serifos

Golfurile cu plaje cu nisip fin, apele cristaline turcoaz, tavernele traditionale sunt doar cateva din experientele ce le ofera Insula Serifos Constructiile respecta cu atentie arhitectura cicladica celebra cu case albe, strazi asfaltate si mori de vant. Capitala Chora in special este printre cele mai surprinzatoare sate din Ciclade, situata pe pantele unui deal, ofera o vedere fabuloasa la Marea Egee.

Image
Image

Sifnos

Insula Sifnos a fost considerata insula lui Apollo. Astazi este una din cele mai pitoresti insulele grecesti din Ciclade. Satele din Sifnos, sunt ca adunate, cu case mici albe cu albastru, cubice, alei inguste din piatra, capele albe, flori superbe si ferestre colorate. Kastro, vechea capitala a insulei, ce a primit numele de la zidurile castelului ce l-a protejat in Evul Mediu.

Ambarcatiuni disponibile


Vom afisa lista cu ambarcatiunile disponibile in cel mai scurt timp. Urmariti-ne pe facebook pentru a afla cat mai repede flota disponibila pentru urmatoarea aventura.